• lei
  0
MENIU
Coș

Coș gol

Motor ALFARAD X7 250cc Dirt Bike Cross Motocicleta Enduro portocaliu JUMPER

15.000 lei

Credit module tbi bank 3.4.1

789.78 Lei x 24 rate

Important! Confirmarea comenzilor se face telefonic! Consultanță GRATUITĂ în alegerea produsului potrivit nevoilor si cerințelor. Telefon: 0770976278 sau 0747057862. Prețul include TVA 19%. Posibilitatea de a cumpăra în RATE. Garanție: 12 luni. LIVRARE RAPIDĂ PRIN CURIER RAPID ( 24 – 48 h ). Import Germania. La comenzi mari (peste 10 produse identice) se aplică discount considerabil.

Descriere

Potrivit pentru copii de la 16 ani și adulți.
Ce oferă produsul?

Distracție garantată.

Pe lângă starea de bine, adolescentul sau adultul se conectează cu natura. Plimbările în spații verzi ii ajută prin sporirea încrederii în sine, capacitatea de autocontrol, echilibru atât fizic cât și psihic, vor deveni mai isteți, mai sănătoși, mai fericiți.

Cu toate acestea, protecția este importantă. Se recomandă purtarea protecției și casca.

Vă stăm la dispoziție pe WhatsApp și vă ajutăm cu drag referitor la toate cross-urile pe care le importăm.
Ideală pentru vacanța copiilor și nu numai.
Recreerea în aer liber este benefică atât adolescenților cât și părinților.
Poate ajuta atât la echilibrul fizic cât și emoțional.

Oferim consultanță gratuită în alegerea produsului potrivit dorințelor și cerințelor.

Posibilitate de plată în rate prin TbiBank (se poate și contract din străinătate). Aprobare rapida, doar cu buletin, ajutor online de la noi, pas cu pas (durează 2 minute). Cerințe de eligibilitate: minim 3 luni angajare cu carte de muncă, fără istoric negativ la bănci.
Diverse culori disponibile. Toate piesele consumabile sunt pe stoc în România sau în câteva zile le aducem din Germania .
Tot la noi puteți achiziționa și echipamente (vă ajutăm cu mărimile).

Se poate livra oriunde în țară prin curier rapid 24/48 h.

Instrucțiuni generale de utilizare

Verificarea înainte de fiecare utilizare – Înainte de punerea în funcțiune a produsului dumneavoastră este indicată o privire asupra urmatoarelor componente:

– Cauciucurile – Se verifică presiunea pneurilor, conform indicației fabricantului existente pe furca spate sau apărătoarea lanțului (această operațiune trebuie efectuată înaintea rulării cu pneuri reci); gradul de uzură sau dacă nu prezintă crăpături, umflaturi sau orice altceva care ar putea pune în pericol siguranța dumneavoastră;

– Frânele – Fiind un factor de maximă importanță asupra siguranței nu trebuie deloc neglijat, deci se va verifica înainte de fiecare calatorie dacă jocurile moarte ale pedalei, respectiv maneta sunt cele normale;

– Lanțul – Se verifică starea lanțului și pinioanelor, si întinderea; Acestea se reglează conform indicațiilor existente pe aparatoarea lanț (chain slack) în general între 2-5 cm;  Lanțul se va lubrifia doar cu spray special destinat pentru acest lucru, după o prealabilă curățare și uscare;  Curățarea lanțului se va efectua cu ajutorul unui spray destinat special pentru aceasta, nefiind indicată folosirea benzinei, diluantului, motorinei sau petrolului, deoarece acestea pot distruge Oringurile. De asemenea este contraindicată spălarea lanțului cu aburi la presiune (spălătorii auto). Intervalul de curățare-lubrifiere este la 500 km sau mai des în cazul călătoriilor prin ploaie, praf, nisip, noroi, etc;

Pentru o durată de utilizare îndelungată trebuie efectuate de dvs. în calitate de cumpărător lucrările de întreținere și îngrijire. Dacă nu puteți să efectuați singur reparații minore nu vă recomandăm să cumpărați acest vehicul.

Important: Motorul este cu ulei de fabrică cu scop de rodare și curățare a reziduurilor de producție. Recomandăm primul schimb de ulei după primele două rezervoare consumate și înlocuit cu ulei de motor adecvat. După prima schimbare a uleiului, o schimbare a uleiului trebuie efectuată la fiecare 15 ore, acesta este un interval de întreținere tipic pentru motocross sau ATV. Neschimbarea uleiului sau schimbarea prea rară poate duce la deteriorarea motorului. A se utiliza numai pe căi adecvate și cu îmbrăcăminte de protecție suficientă. Acesta este un articol distractiv care nu este legal pe stradă.

Nimic nu este mai important decât siguranța dvs. și a copiilor, iar din acest motiv vă rugăm să purtați echipamentul minim necesar de sigurantă ce implică:

 • o cască ( mărime potrivită)
 • ochelari
 • armura de protecție piept, spate, coate, umeri
 • cizme de cross,

iar mai apoi, noi, echipa www.alfarad.ro vă urează multă distracție!

Informații suplimentare

Brand

Alfarad

Capacitate Cilindrică

250cc

Cutie de viteză

Manuală în 5 trepte

Dimensiuni roți

21/18 inch

Combustibil

Benzină

Sistem de pornire

Electric

Tip motor

4 timpi

Capacitate rezervor

7 l

Sistem de frânare

frâne cu disc hidraulice

Greutate Produs

111 kg

Culoare

Portocaliu

alfarad.ro ©2024. All Rights Reserved.
0
  0
  Coș
  Coș golShop
  × Whatsapp