• lei
  0
MENIU
Coș

Coș gol

Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate magazinului online www.alfarad.ro

Site-ul www.alfarad.ro este operat de societatea SC PIAPAM OFF-ROAD SRL, cu sediul in Caras Severin, SAT DOCLIN, COMUNA DOCLIN, NR. 65, JUD. CARAS SEVERIN, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J11/481/2021.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.alfarad.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii magazinului online www.alfarad.ro in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea magazinului online www.alfarad.ro si a tertilor cu care alfarad.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul www.alfarad.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.alfarad.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]

alfarad.ro ©2024. All Rights Reserved.
0
  0
  Coș
  Coș golShop
  × Whatsapp